Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Despre noi

Scurta prezentare MascaDeFata.ro

DE CE MASCA DE FATA?

Masca de Fata pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor produse cosmetice premium precum mastile de fata, mastile pentru gat sau pentru maini, toate acestea continand ingrediente cu efect benefic de necontestat: colagen, acid hialuronic, micro-particule de aur, vitamine si extracte naturale din plante.

Efectele colagenului, aurului si acidului hialuronic asupra pielii au fost studiate multi ani la rand demonstrandu-se capacitatea puternica de regenerare a pielii sub actiunea acestora.

Aceste ingrediente-minune pentru ten au fost incorporate cu timpul intr-o multitudine de produse cosmetice insa nici unul dintre acestea nu ofera un acces atat de facil la acestea precum o fac mastile pe suport de colagen. Acestea se topesc practic sub actiunea temperaturii corpului dand posibilitatea pielii deja permeabilizate sa absoarba rapid ingredientele mentionate.

Indiferent de motivele pentru care va hotarati sa folositi aceste masti premium, suntem convinsi ca veti fi cucerite inca de la primele folosiri de efectele benefice ale acestora.

Incepand cu acest an ne mandrim cu statutul Firma de incredere, statut obtinut ca urmare a gradului inalt de satisfactie al clientilor nostri si al aprecierii calitatii serviciilor noastre de catre acestia.

despre-noi