Sunt mastile cu aur eficiente?

Se spune ca regina Cleopatra obisnuia sa doarma cu o masca de aur pe fata. Ce se ascunde insa in spatele mitului? Sunt mastile eficiente cu adevarat?

Mastile cu aur sunt spectaculoase, intr-adevar. Cei care le vad sunt imediat fermecati de strălucirea lor, iar vestea buna e ca aspectul nu e singurul lor atu. Oamenii de stiinta sustin ca ionii din aur stimuleaza circulatia sangelui, asta ducand la o accelerare a metabolismului celulelor. Cu alte cuvinte, previne imbatranirea prematura a tenului, ce e agresat zilnic de praful din aer si de poluare. In plus, aurul hidrateaza tesutul si incetineste pierderea colagenului din piele, efectele fiind vizibile uneori de la prima utilizare. De asemenea, are proprietati anti-inflamatorii, care vor fi benefice pentru tenul cu pete rosii.
Mastile noastre au in compozitie, pe langa pulbere de aur, si colagenul, un ingredient important, care mentine elasticitatea pielii. Acestea se topesc practic cand sub aplicate pe fata, sub actiunea temperaturii corpului, iar pielea devine mai catifelata si mai luminoasa. Daca doriti ca efectele sa se mentina pe termen lung, e bine sa folositi aceste masti regulat, o data pe luna. In felul asta, veti avea o infatisare impecabila.

ABOUT AUTHOR

jhgj ygjy

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.