Masca de fata cu aur si colagen

masca de fata cu aur

Starea de bine si increderea in noi este un sentiment pe care ni-l dorim din tot sufletul. Desi varsta nu trece neobservata peste noi, ne putem pastra frumusetea si starea de bine prin mici trucuri ce tin atat de aspectul interior cat si de cel exterior. Noi stim ca vrei sa te simti excelent si de aceea contribuim la asta prin furnizarea unor elemente ce aduc lumina pe chipul tau: mastile de fata cu colagen. Produse premium ce contin ingrediente cu efect benefic de necontestat (colagen, acid hialuronic, micro-particule de aur, vitamine si extracte naturale din plante), acestea au cea mai facila utilizare pe care o poate oferi o masca de fata. Se topesc practic sub actiunea temperaturii corpului dand posibilitatea pielii deja permeabilizate sa absoarba rapid ingredientele mentionate. Nu necesita clatire sau spalare ulterioara, mastile hidrateaza si hranesc tenul, il lasa curat si gata de petrecere! Cum putem beneficia de avantajele mastilor de fata cu aur si colagen?

  1. Procurarea mastilor se face simplu din magazinul www.mascadefata.ro
  2. Inainte de utilizare spalam bine fata si eventual folosim un exfoliant delicat
  3. Masca se aplica simplu, fara a fi necesara spalarea pe maini. Adera foarte bine pe fata, astfel ca o putem utiliza in timp ce ne relaxam, ascultam muzica, citim sau vizionam filmul preferat.
  4. Tinem masca pe fata cat mult posibil, cam cat dureaza intregul proces de relaxare deplina ( cel putin 20 minute- maxim 12 ore)
  5. Nu ne clatim pe fata ulterior, ci ne bucuram de aspectul luminos si hidratat pe care il obtinem inca de la prima utliizare
  6. Utilizam masca de cel putin 2 ori pe saptamana pentru efecte maxime

Vei fi cucerita inca de la prima utilizare! Tenul ramane luminos, hidratat si cu aspect tanar!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.